Over Broeksteeg Pulsen en Beregening

Mijn naam is Dick Broeksteeg en woon in het Brabantse Berghem (bij Oss). Nadat ik mijn studie Land- en Watermanagement heb afgerond ben ik gaan werken bij een milieutechnisch onderzoeksbureau. Op die manier heb ik veel geleerd over bodemsamenstelling en het plaatsen van peilbuizen voor het bemonsteren van grondwater. Vervolgens ben ik in 2013 samen met een oud klasgenoot begonnen met het plaatsen van grondwaterpulsen en het aanleggen van beregeningsystemen.

Momenteel ben ik nog steeds werkzaam bij een milieutechnisch bedrijf als veldwerker en milieukundig begeleider bij bodemsaneringen. Broeksteeg Pulsen en Beregening is dus een parttime bedrijf, hierdoor kunnen wij scherpe prijzen hanteren.

Onze diensten

Broeksteeg pulsen en beregening gras afbeelding

PULSEN

Puls, grondwaterpuls, bron, putten, zijn perfect voor het onttrekken van grondwater uit de bodem. Ideaal voor particulieren en bedrijven
Tuinberegeningsysteem Oss Berghem

TUINBEREGENING

Een beregeningssysteem vereist maatwerk, iedere tuin is namelijk uniek. Voor elk budget kunnen wij een beregeningssysteem aanleggen.

Maak vandaag nog een afspraak!